Til hovedinnhold

Bli en del av gjengen?

Tøgersen Elektro en en bedrift som tar vare på sine ansatte med et godt faglig og sosialt miljø. Vi utfordrer våre ansatte med spennende oppgaver og med en oppfordring om å øke sin egen kompetanse gjennom kursing. Vi heier på deg!

Vi har i dag 22 engasjerte og dyktige medarbeidere som hver dag jobber for å levere gode resultater til våre kunder. Vi tar vare på våre kunder ved å levere høy kvalitet, god service og rask respons.

Vi ser nødvendigheten av kompetanseutvikling og videreutdanner/kurser våre medarbeidere regelmessig for å kunne ligge i forkant med tanke på tekniske løsninger og produkter. Vi har en variert kundemasse som spenner mellom privatkunder, byggmestre, bønder, lokale småbutikker, forsikringsbransjen, eiendomsaktører mm.

Kunne du tenkt deg og blitt en av oss?

Elektriker i EL-PROFFEN installerer en smart termostat. Foto.

Arbeidsmiljøet

Montørene og lærlingene er de som hver dag skaper verdier for firmaet og er ansiktet utad mot kundene. Vi arbeider for å ha et inkluderende og positivt arbeidsmiljø som skal inspirere og motivere. 

Det er viktig for oss at alle de ansatte trives. I det daglige arbeidet er våre montører selvstendige, men vi prøver å få til noen sosiale sammenhenger utenfor jobb. Både for og inkludere, men også bygge en lagfølelse.

Døren er alltid inn til ledelsen og det er lav terskel for å komme inn med ting man har på hjertet. Vi har et miljø som inspirerer til å vokse og ta ansvar. 

EL-PROFFEN bygget i Lauvåsen, Kristiansand. Foto.

Hvem ser vi etter?

Vi ser mye på mennesket i prosessen med å ansette folk. Det er viktig for oss at du er en person med gode verdier og en positiv innstilling. Som montør i Tøgersen Elektro må man være selvstendig og klar for å ta ansvar, men det er like viktig at du er god på å samarbeide med kolleger. 

Man må ha den riktige kompetansen innenfor fagfeltene vi jobber med. Du må ha lyst til å utvikle deg som person og montør. Blant annet gjennom kurs, seminarer og lignende aktiviteter. Vi går våre ansatte mulighet til å vokse. 

Vi ser alltid etter dyktige personer som brenner for faget. Har vi ingen ledige stillinger anbefaler vi deg uansett til å sende inn søknad og CV. Er du riktig person så finner vi alltid en plass til deg.

Send søknad og CV til rune@togersen-elektro.no

Daglig Leder

Rune Tøgersen

Tlf: 91358377rune@toel.no